| Autor |
"[warsztat] - logo strony" |
|
|
punkroker
|
|
Wysłana - 20 maj 2005 13:39 | zgłoś naruszenie regulaminu

potrzebuje logo 580x123tematyka symbian mogą być telefony 3650 6600 sx1 7650 7610 i te z symbianem sogacz czeka oto obrarzek strony
|
|
|
gikidiv
|
|
|
|
|
punkroker
|
|
wypas sogacz dl ciebie i mozecie zribić jeszcze jakieś
|
|
punkroker
|
|
zrób takie samo 922X98 tak jak teraz łądnie jest kolor napisu taki tylko weź tak jak 3650 i 7650 zamiast tej klawiatury od 6600 to takie 6630 takie najnowsze symbiany
|
|
gikidiv
|
|
sogacza....nie było ?? what's up??
|
|
viktorsz
|
|
Jeśli już mowa o robieniu loga, to ja też potrzebuje nowe logo do mojej strony [http://www.lukasiewicz.glt.pl] jest to strona związana z j. niemieckim w szkole. Jeśli komuś by się chciało coś wymyślić z takim napisem jak jest obecne logo, a tło to coś związane z niemcami. Oczywiście odwdzięcze sie SOG'iem. THX. pozdrawiam |
 |
|
|
|
yankes1666
|
|

zrobiłem coś takiego
jakby jakies poprawki to pisz
|
|
|
viktorsz
|
|
super logo, wielkie wielkie dzięki, SOG odemnie jak bym mógł to bym nawet 10 dał thx, pozdro  |
 |
|
|
|
viktorsz
|
|
zauważyłem mały błądzik, sam jak robiłem poprzednie logo to też sie na tym złapałem, tam zamiast Website powinno być Webseite bo to jest po nimiecku, jeśli by Ci niesprawiło trudności, to prosiłbym o tą poprawkę, i jeszcze raz dzięki |
 |
|
|
|
yankes1666
|
|

ok zmienilem
thx za soga , jezeli ktos jeszcze chce jakis banner prosze o kontakt
|
|
|