| Autor |
"@Strony z programami, spolszczeniami itp" |
|
|
tomaxos
|
| Wysłana - 19 listopad 2005 12:36 Usunięta przez E111 za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
|
norwek
|
|
[http://www.megaupload.com/?d=80UAIWF6] <= Z tąd możecie pobrać grę z Key Generatorem (upraszcza ona zadanie). Sogi będą dla osób, którym uda się ją zarejstrować. Jeśli ją zarejstrujecie, dajcie znać jak to zrobić (norwek87@o2.pl) Ja już próbowałem wszystkiego-mam nadzieję, że komuś się uda. Naprawdę fajna strategiczna gierka.Wydaje się, że jest dla dzieci,a okazuje sie, że może ucieszyć niejednego wielbiciela tego typu gier i nie tylko :). Warto chociaż pograć w to demo. Powodzenia ;p |
 |
|
|
|
mariuszsz
|
|
norwek nie pomyliłes działów?poza tym wypadałoby napisac o jaka gre chodzi
Juz sprawdzilem-Ant war,nie w moim typie. |
 |
|
|
|
mariuszsz
|
|
norwek nie pomyliłes działów?poza tym wypadałoby napisac o jaka gre chodzi
Juz sprawdzilem-Ant war,nie w moim typie.
Edit:sorry replay.
Zmieniony przez - mariuszsz w dniu 2005-11-20 11:58:42 |
 |
|
|
|
norwek
|
|
Chodzi właśnie o gierkę Ant War 2.1.10 . Działów chyba nie pomyliłem, bo szukam do niej seriala :) albo jakiegokolwiek innego sposobu na zdobycie pełnej wersji za free. (sory za rep.) |
 |
|
|
|
Dynovia
|
|
ma kotoś może linka do programu Norton Gohst 2003 prosze o pomoc będe wdzięczny z góry dzięki
NA ZAWSZE |
 |
|
|
|
mariuszsz
|
| Wysłana - 20 listopad 2005 16:20 Usunięta przez E111 za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
|
Dynovia
|
|
|
|
|
mariuszsz
|
| Wysłana - 20 listopad 2005 22:14 Usunięta przez E111 za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
|
Dynovia
|
|
dzięki teraz już czaje
NA ZAWSZE |
 |
|