Komputerowe Forum Dyskusyjne
komputery software hardware programowanie sieci

∑ temat został odczytany 955 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

KOMPUTERY | Software
ARCHIWIZACJA MP3 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "ARCHIWIZACJA MP3"   

NASCITURUS
 Wysłana - 2 listopad 2005 19:16        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam!
Mam taki problem... Otóż mam zarchiwizowane albumy mp3 na płytach DVD. Chciałbym sobie zrobić okładki z nazwami artystów i tytułami albumów bo tak mam te płyty uporządkowane..
Czy jest jakiś program który umożliwa przeniesienie nazw zespołów i tego co oni wydali do exela albo jakieś listy wypunktowanej w wordzie? Próbowałem zrobić coś takiego w windows commanderze, ale jedyne co uzyskałem to wydruk drzewa z płyty DVD na dwóch stronach A4... A chciałbym takie zgrabne okładeczki :)
Słyszałem o programie Whereisit. Mam go nawet... Ale też nie wiem czy on rzeczywiście coś takiego robi.. Jest jeszcze podobno program File Tree który coś takiego może zrobić... Może ktoś słyszał o czymś takim, lub miał podobny problem?
Dzięki i pozdrawiam serdecznie!!

pionaj
 Wysłana - 2 listopad 2005 19:23      [zgłoszenie naruszenia]

może tam słyszeli
[mp3.com.pl/narzedzia.html]

GA M55S-S3,A64 3500(AM2)@2.5GHz/GF7300GT Galaxy/ZAL 256MB,WDC 250GB 16MB SATAII,2GB/DDR2/667King,Chieftec450,LG GSA-H10N

Ekspert -

NASCITURUS
 Wysłana - 2 listopad 2005 20:01       [zgłoszenie naruszenia]

Dzięki serdeczne :) Znalazłem tam link do programu mpeg audio collection któtry stanowi chyba to o co mi chodzi :)
Pozdrawiam!

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

ARCHIWIZACJA MP3