| Autor |
"CZCIONKA !!!" |
|
|
miskarb
|
|
Wysłana - 2 listopad 2005 16:47 | zgłoś naruszenie regulaminu
witam!
ostatnio zainstalowałem MobilEdit! 1,98 i przy okazji zainstalowała mi się rosyjska czcionka, odinstalowałem program bo nic nie kumałem i nie chciał mi się włączyć windows, pisało że brakuje mu pliku jakiegoś tam (cp_1251.nls), mój brat to zrobił i winda chodzi, ale nie ma polskich znaków w gadu gadu i w paru innych miejsach, są za to rosyjskie, cyrylica! nie wiem jak się tego pozbyć, aby było tak jak kiedyś! proszę o pomoc!
| |
|
 |
|
|
|
deino
|
|
|
|
|
pionaj
|
|
|
|
|
w_ch-men
|
|
Ctrl + Shift i próbuj pisać - może klawiatura ci się przestawiła.
Ewent. Start > ustawienia > panel sterowania > opcje regionalne i językowe > Zakładka "języki" > szczegóły > sprawdź czy masz zaznaczone "Język polski programisty" |
 |
|
|
|
miskarb
|
|
pionaj - masz pełną wersję mobiledit??
deino - przywracanie systemu? <-- jak?
w_ch-men - Ctrl + Shift - spróbuje
próbowałem z tymi ustawieniami ale nie działa,
tak wogóle to mój starszy zauważył że nie ma słownika w wordzie  |
 |
|
|
|
pionaj
|
|
,,pionaj - masz pełną wersję mobiledit?? ,,
|
|
|
miskarb
|
|
|
|
|
pionaj
|
|
z netu
[http://www.mobiledit.com/]
a PL dostałem od autora spolszczenia Wośka
Deino ci radził przecież jak masz XP to zrób przywracanie ,masz je w akcesoriach-narzędzia syst.
|
|
|
miskarb
|
|
ale to jest pełna wersja mobiledit"a ??
|
 |
|
|
|
pionaj
|
|
no jak kupisz to masz full i to juz nawet v1.99 ale do niej nie ma peelki
|
|
|
miskarb
|
|
nie mow ze kupowales!
zrobiłem przywracanie systemu ale mi wyskakuje komunikat że nie można przywrócić systemu do tamtego dnia, próbowałem do kilku i do żadnego.. |
 |
|