zaczynac ładowac się Windows 7 mam czarny ekran. Gdy włożę płyte w windowsem 7 to mogę instalowac windows 7 od nowa etc, natomiast gdy wezme płytę z windows XP SP 2 to po włożeniu mam czarny ekran. Jeszcze jedno, jak zaintasluje windows 7 od nowa to komputer normalnie działa, póki go nie wyłącze. Po restarce już windows się nie ładuje tylko znowu czarny ekran... Może ktoś pomóc? Mam płyte główną ConRoe 1333 - D667, procesor Intel Celeron D 3,06 GHZ, zasilasz Colorsit, kzaczynac ładowac się Windows 7 mam czarny ekran. Gdy włożę płyte w windowsem 7 to mogę instalowac windows 7 od nowa etc, natomiast gdy wezme płytę z windows XP SP 2 to po włożeniu mam czarny ekran. Jeszcze jedno, jak zaintasluje windows 7 od nowa to komputer normalnie działa, póki go nie wyłącze. Po restarce już windows się nie ładuje tylko znowu czarny ekran... Może ktoś pomóc? Mam płyte główną ConRoe 1333 - D667, procesor Intel Celeron D 3,06 GHZ, zasilasz Colorsit, karta graficzna radeon x550.arta graficzna radeon x550.