Witam, mam pro¶bę o pomoc, czym mogę otworzyć zdjęcia z rozszerzeniem .eps. Nie mam photoshopa a muszę je przerobić na jpg lub tifa.
Będę wdzięczny za pomoc.
Jerzy
nie takie to proste, to s± proste przegl±darki graficzne dwie spróbowałem ale nic z tego, gdzie¶ zanlazłem co¶ o gostview, ale za cholerę nie wiem jak się to obsługuje,
dalej potzrebuje pomocy
Dzięki za ofertę ale to s± pliki po kilkadziesi± MB. Za duże, udało mi się sci±gn±ć jakie¶ "pluginny" do Irvana i mogę przynajmnie zobaczyć co tam za zdjęcia s±, ale jako¶ć podgl±du jest fatalna, jakby to były fotki z aparatu, choć wiem że s± doskonałej jako¶ci. Jadę do zaprzyjażnionej drukarni, oni przerobi± mi na jpga. Chyba jednak bez Photoshopa bez strat jako¶ci się tego nie da przerobić.
Jeszcze raz dzieki za pomoc
JW
Nie rozumiem co za znaczenie ma , ze sa duze i dlaczego niby maja sie wyswietlac w zlej jakosci ?
Plugin umozliwia tylko otwarcie tych plikow w IrfanView, i nie ma wplywu na jakosc.
A to forum tylko dla tych co zadaj± pytania? Przecież powinno służyć wszystkim chyba. Jak bym zadał takie samo pytanie to pewnie bym też bana otrzymał, bo powtarzam. Dziwne podej¶cie. Mnie np. ten "odgrzany temat" i podpowiedĽ pomogło i to po tylu latach.