Komputerowe Forum Dyskusyjne
komputery software hardware programowanie sieci

∑ temat został odczytany 762 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

KOMPUTERY | Obróbka obrazu/dźwięku
Dźwięk do Laptopa, co kupić? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Dźwięk do Laptopa, co kupić?"   

Wardi
 Wysłana - 1 listopad 2006 10:12        | zgłoś naruszenie regulaminu

Pod koniec wakacji dostałem w prezencie laptopa Compaq Presario V5201US z zintegrowaną dźwiękówką Altec Lansing. Póki byłem w domu grał on pod starą wieżyczką Panasonic. Obecnie jestem na studiach. Laptopa wziąłem wieża została. Laptop ma wbudowane głośniczki co jednak do słuchania muzyki się nie nadaje. Dlatego chce kupićj akieś głośniki komputerowe, nie wiem tylko czy nie trzeba przy okazji zainwestować w zewnętrzną kartę dźwiękową(jeśli tak to jaką) bo zależy mi na jakości dźwieku. na karte mam około 250zł głośniki ewentualnie wezmęna raty. Na większości forów najbardziej chwalone są logitechy, ja rozważam zakup z-3 lub z2300 z głośników 2.1 ewnentualnie z5300 gdybym takie znalazł (nie wykluczam także zakupu inych głośników z tym że czekam na opinie na ich temat).Jednak czy jest sens kupowania takich głośników mówię o z2300 i z5300 do pokoju 12m^2? Czy w tak małym pomieszczeniu słabsze z-3 nie będą grały ładniej? Muzyki słucham głośno, głównie czarna muzyka, zależy mi więc przede wszystkim na ładnym głębokim basie. Proszęteż o opinie co sądzicie o karcie Alteca zintegrowanej na płycie tego laptopa. Pozdrawiam i czekam na szybkie odpowiedzi. gg. 7586606

ble ble wardi

deino
 Wysłana - 2 listopad 2006 10:33      [zgłoszenie naruszenia]

glosniki jak glosniki - inni sie wypowiedza - ale czy wpadles na to, ze nie podlaczysz do lapka karty muzycznej dodatkowej?

osh_bARTosz - [www.osh_bARTosz.iportfolio.pl]

[osh_bARTosz.idesigner.pl/]

Specjalista -

Wardi
 Wysłana - 2 listopad 2006 17:17      [zgłoszenie naruszenia]

no nie wiem bo ze wnetrzne karty do laptopa to i widziałem

ble ble wardi

Wardi
 Wysłana - 2 listopad 2006 17:18       [zgłoszenie naruszenia]

no nie wiem bo zewnetrzne dźwiękowe karty do laptopa i widziałem

ble ble wardi

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]