zobacz wypowiedzi specjalistów przegl±daj forum bez reklam

Dlaczego nie mogę nic pobrać z internetu

ArturEdyta

Witam! Od jakiego¶ czasu nie mogę nic pobierać z internetu. Strony dobrzę chodz±.Gdy klikam na pobierz wyskakuje mi jak zwykle czy pobrać (daje OK) i teraz NIC. Zawsze wyskakiwało jeszcze jedno okienko i tam widziałem jak pobiera...Teraz tego nie ma i wogóle się nie pobiera (używam przegl±darki Mozilla Firefox).Czy to co¶ z przegl±dark± się stało?? No to próbuje internet Explorerem: daje pobierz, wyskakuje gdzie ma zapiasć, daje OK, widze jak pobiera. Jak jest na 100% to pisze, że już pobrało.ALE TEGO NIE MA!!Pisze, że pobrało ale tego nigdzie nie ma(tego pliku). Proszę pomocy!!

Czy sfomatowanie dysku C cos pomoże??
(ODINSTALOWANIE I ZAINSTALOWANIE PRZEGLˇDARKI NIE POMAGA!!)

Jezebel

Firefox: narzędzia->opcje->główne->pobieranie i zaznacz wy¶wietl menedżera podczas pobierania plików.
Oto screen.

"Adversity makes strange bedfellows"-"Klopoty czynia obcych bliskimi"

ArturEdyta

Jazebel to nic nie pomogło....

Jezebel

ok. zró zgodnie z tym opisem, powinno pomóc: [http://www.mozillapl.org/forum/about-33120.html]
"Adversity makes strange bedfellows"-"Klopoty czynia obcych bliskimi"

anecia128

Ja też nie mogę pobierać żadnych plików ...

A w dodatku nie wchodz± mi gry ... cojest tego przyczyn±

próbowałam pobrac pewien program

ale jak go pobrałam wyskoczyło mi takie cos

Ten istalator QuickTime wymaga Windows XP Service Pack 2.
Mozna uaktulnić Windows za pomoc± Windowsa Update.

pomocy pomóżcie mi !!!

mjakus

A przy próbie pobierania wyskakuje jaki¶ komunikat?
A co do quick time to zainstaluj sp2 do xp.
AMD Athlon x2 5200+ @3.3GHz || A-Data 4x1GB 932MHz CL5 || GIGABYTE GA-M750SLI-DS4 || 2x Palit 9600GT || czas na zmiany

anecia128

Tak wyskakuje mi takie co¶ ;

The QuickTime Plug-in requires the QuickTime
System extension version 5 or later.

QuickTime is available from http:\\[www.apple.com\quicktime]

Może podasz mi stronę z jakiej mam to pobrać bo ja za bardzo się w tym nie orientuje ;)

Mlody Jope

[http://www.apple.com/quicktime/download/]

¦ci±gnij to i zainstaluj to bedziesz maiał qucikTima. Tylko odznacz opcje poniżej "Sing Up"
Co do ¶ci±gania plików opisz dokładiej co ¶ci±gała¶ i jakiej przegl±darki uzyła¶ bo z tego co mówisz to jednak pliki ci się ¶ci±gaj±. Jeżeli chodzi o gry (rozumiem że takie on-line) to potrzebujesz Flash Playera a czasem sporadycznie ShockVawe Playera:
[get.adobe.com/flashplayer/]
[get.adobe.com/shockwave/]

Komar_Help

Prosze powiedzcie o co chodzi obojętne jaki plik bym pobrał to gdy,sie ¶ci±gnie do 100% Klikam Uruchom i wyskakuje mi okienko np.GTAINSTALLER.exe nie jest prawidłow± aplikacja systemu Win32. Prosze o pomoc!!! Z góry dziękuje
Pomocy lub napiszcie mi na gg nawet jak nie bedę dostępny proszę

Komar_Help

Moje przegl±darka internetowa to Internet Explorer jeżeli to ma znaczenie

Komar_Help

Niech ktos odpowie proszę nie zagl±dacie tu jeżeli nie zwykli ludzie to chociaż niech administratorzy tej strony mi odpowiedz± Prosze.
Strony: 1 2 Następna »

Dlaczego nie mogę nic pobrać z internetu