Komputerowe Forum Dyskusyjne
komputery software hardware programowanie sieci

∑ temat został odczytany 266 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

KOMPUTERY | Software
Dziwne zjawisko w Operze 8.50 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Dziwne zjawisko w Operze 8.50"   

belfegorek
 Wysłana - 14 styczeń 2006 21:29        | zgłoś naruszenie regulaminu

Od pewnego czasu jak wejdę na stronę tego forum gaśnie mi ekran na sekundę czasami kilka razy na innych stronach jest Ok!! Odinstalowałem opere 8.50 i znikło ale po dwóch dniach to samo czy ktoś się już z tym spotkał...

Znawca -

Misiekd
 Wysłana - 15 styczeń 2006 02:16      [zgłoszenie naruszenia]

Opera 8.5, wcześnie 8.0, wcześniej wcześniejsze wersje i przez ponad rok jak tu siedzę nic takiego nie zauważyłem

[*] JAN PAWEŁ II WIELKI ..Jest był i będzie w naszych sercach i umysłach na zawsze!!
AMD Athlon64 x2 4200, Gigabyte GA-M56S-S3, 2x1GB Geil Dual, Palit GeForce 8600 GT Sonic+ 256MB, HDD Segate 1TB + 320GB S

Znawca -

Johny-b
 Wysłana - 15 styczeń 2006 08:42      [zgłoszenie naruszenia]

ostatnio u mojego kumpla migal ekran jak komp sie wlaczal w trybie normalnym a w trybie awaryjnym tego nie bylo. sformatowal i wszystko smiga. ale ja niczego nie sugeruje :) zobacz czestotliwosc odswiezania ekranu. ale to raczej nie to.

sempron 2200+@186 X 9 ~1674 GHZ/Asrock K7VT4APRO/256 RAM Kingstone/Geforce 2 MX 32mb RAM/80 GB SATA Barracuda/Monitor/my

belfegorek
 Wysłana - 15 styczeń 2006 08:57       [zgłoszenie naruszenia]

Częstotliwość jest, okej To tylko się dzieje w Operze i na tym forum i znalazłem jeszcze jedną stron tam to mruga niemożliwe miałem fajne *.js możliwe, że to one są winne usunąłem i zobaczymy czy pomoże podczas pisania znowu wygasiło monitor to znaczy że nie *.js....

Znawca -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Dziwne zjawisko w Operze 8.50

Warto przeczytać: where is it 3,65 Crack | Otwieranie pliku w Wordzie ;D | Hasła | POOMMOOCYY szukam :) | ktora PANDA lepsza???? | nie chodzi mi chat ani billard na WP .. co robić ?? | FREE INTERET TV - KEY CODE | Menadżer zakładek | hasło w pliku | Skąd wziąć sterowniki ?? | nowe konta na torrent'a !!! | Jezyk polski w PS CS | suond blaster sterowniki pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | BIOS - POMOCY !!!!!! | Problem z poczta potrzebna szybka pomoc!!! | ACER ASPIRE 1705 SCi

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL