zobacz wypowiedzi specjalistów przegl±daj forum bez reklam

Half life 1 serwery online

wiaczeslaw

witam,
Chciałbym pograc w HL przez internet. Gram na lanie i nie ma zadnych problemow ale gdy wlaczam Internet games pokazuje mi raz,że is not up to date, po drugie gdy wpisuje adres serwera nic mi nie znajduje...(mam HL oryginała!)
Prosze o pomoc i o liste serwerów bo zaden, podkreslam zaden(nawet sci±galem adresy z czeskich stronnie chce chodzic....
prosze POMOCY!!!!..slyszalem tez ze mozna kupic jakies konto, ze serwery powinny same wyskoczyc gdy wcisnę refresh itp itd. Mnie nic nie wychodzi...

andros1245

Masz zrobiony wyj±tek w firewallu??

wiaczeslaw

jaki wyj±tek?? zapore systemu wyłaczylem..
nie kumam???

wiaczeslaw

już kumam..:) Sprawdziłem i mam !! ale dalej nie działa..

andros1245

Masz firewalla dodatkowego tzn. oferowanego np. przez antywira? Jakie masz oprogramowanie antywirusowe?
Masz router?

wiaczeslaw

nie wiem.. mam antywirusa "avast" i nie mam pojecia gdzie to sie wył±cza..

wiaczeslaw

nie mam routera,mam tp livebox 1mb wiec chyba powinno wystarczyc?..niedawno sci±gn±łem steama,zainstalowałem i lipa, nie wiem o co chodzi,ale jak wpisuje w grze w add servers adresy to mi nie chce sie ł±czyc. adresy,owszem, znajdyje ale wyswietla z samymi znakami zapytania...

wiaczeslaw

znajduje..;0

wiaczeslaw

wył±czyłem to całe gowno i dalej nic... to nie jest chyba problem w firewall'u...

wiaczeslaw

jak znasz sie Kolego na tych całych klockach to Prosze Cie wytłumacz mi to krok po kroku jak mam to zrobic zeby zagrac na tym pieprzonym internecie bo krew mnie już zalewa...;)..byłbym wdzięczny..
ps zapory wył±czone, Hl oryginał, chyba non steam,bo nie mam instalki na płycie,neostr 1mb i wiele wiele chęci i zapału do GRY!!!! pozdrawiam

andros1245

"nie mam routera,mam tp livebox 1mb" A livebox to co to jest?
Router, jest to więcej niż pewne, że chodzi o porty. Zaraz zerknę jakie potrzebuj± i dam odpowiedĽ

P.S: [http://www.ausgamers.com/files/details/html/2457] a potem [gry.gery.pl/pc/halflife/47,patchv1111.html] <---- zanim zaczniesz cokolwiek walczyć

Zmieniony przez - andros1245 w dniu 2008-09-05 20:40:32
Strony: 1 2 Następna »

Half life 1 serwery online