Witajcie,
muszę sie przyznać że bardzo często ostatnimi czasy odwiedzam KFD i podobne, czytam na forum o Tym jak to Wy pobieracie filmy z sieci, i wszelkiego rodzaju gry, ja korzystam z sieci od niedawna bo może 3 mce i nie udało mi się sciągnąć żadnego filmu, a jeśli jakieś się ściągały to i tak nie mogłem później ich odtworzyć, MP3 zasysam bez problemu ale to chyba jak każdy z Nas:). Kozystam z Kazaa Light, lub iMesch-a, uważam że te programy jak dla mnie Narazie wystarczą, mam łącze Neo+ 384Kb/s i wydawa mi się że tu juz można ciąnąć jakieś filmy.
Chodzi mi o to aby ktoś z nas, lub wszyscy użytkownicy KFD raz na zawsze powiedzieli w jaki sposób ściągać dobre filmy, o dobrzej jakości, i może są jakieś tajniki ściągania tego rodzaju plików. Jakiego programu do tego używać, aby jednak tych żródeł było jak najwięcej, i aby sciągać je od samego początku do końca, może są ludzi wsród nas któży wiedzą, znaja jakieś źródła godne polecenia, po to abyśmy mogli sie wszyscy cieszyć z korzystania z P2P i byli wszyscy Happy, dzielcie się w tym poście Waszymi spostrzeżeniami, a napewno juz więcej nikt o to nie zapyta
co o tym myślicie??
pozdrawiam wszystkich
mirello
|