kusza3

Wyslana 12 luty 2006 17:34
niemoge zainstalować jeszcze raz bo niewiem gdzie jest plik instalacujny, bo funkcja wyszukaj nic nie znajduje gdy wpisuje "PhotoImpression 5". Jednak ten program cały czas się powiększa. A skrót z pulpitu doprowadził mnie jedynie do ikonki która niby powinna otwierać ten program , jednak tego nierobiła i teraz ją usunołem.
kusza3

Wyslana 13 luty 2006 18:33
Tak więc skrót prowadził do pliku E:program files, przeszukałem go całego według nazw, oraz patrząc na dużą wielkość nic nie znalazłem, jednak patrząc na date utworzenia skrutu to znalazłem kilka rzeczy utworzonych tego samego dnia i tej samej godziny, więc to wszystko pousuwałem, lecz to były pliki typu rozszeżenia aplikacji, o bardzo małej pojemności. Jeżeli chodzi o sugerowany przez ciebie domyślny folder docelowy gdzie program miałby być zainstalowany C:/Program Files/ArcSoft/PhotoImpression 5, to nie mam czegoś takiego wogule
Według rady zainstalowałem Registry Healer i wyczyściłem rejestr. Jednak to wszystko nie przyniosło upragnionego celu i program dalej nie jest odinstalowany
w_ch-men

Wyslana 13 luty 2006 20:24
A ściągnij jakiś program do deinstalacji programów (np. Add/Remove) i nim próbuj. . .
kusza3

Wyslana 22 luty 2006 16:26
Dzieki, za pomocą tego programu udało sie pozbyć tego. A teraz mam kolejny problem , tym razem niemoge usunąć ściągniętego z tetu filmu! Nawet się niechce otworzyć a przy próbie otworzenia go zawiesza się komputer, najprawdopodobniej jest on zawirusowany lecz, ani mój antywir, ani online antywirusy, nic nieznalazły, a teraz niemoge usunąć tego filmu nawet, czy są jakieś programy czy sposoby które mogą mi w tym pomóc?
w_ch-men

Wyslana 22 luty 2006 22:17
Wyskakują jakieś komunikaty czy tylko komp się zawisza?
Oprócz progsa, który poleca Belfegorek, spróbuj wywalić toto spod Total Commandera.
Zmieniony przez - w_ch-men w dniu 2006-02-22 22:19:28
kusza3

Wyslana 23 luty 2006 16:32
Unlocker zadziałał, udało się to wyżucić, a w_ch-men sory , ale niewiem jak wywalić toto spod Total Commandera. Jeżeli jest to ważne do zrobienia to proszę o wytłumaczenie jak mam to uczynić, bo niezabardzo kumam takie rzeczy.