Komputerowe Forum Dyskusyjne
komputery software hardware programowanie sieci

∑ temat został odczytany 551 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

KOMPUTERY | Software
Mała Baza Danych w Accessie 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Mała Baza Danych w Accessie"   

Damian_Klo
 Wysłana - 8 kwiecień 2006 20:34        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam !

Czy wie ktoś z was, gdzie moge znaleść jakąś bazę danych skałdającą się z dwóch trzech tabel z wykorzystaniem kwarend ? Bardzo prosze o pomoc i z góry dziękuje !!!

Misiekd
 Wysłana - 9 kwiecień 2006 02:07       [zgłoszenie naruszenia]

baza demonstracyjna accessa

[*] JAN PAWEŁ II WIELKI ..Jest był i będzie w naszych sercach i umysłach na zawsze!!
AMD Athlon64 x2 4200, Gigabyte GA-M56S-S3, 2x1GB Geil Dual, Palit GeForce 8600 GT Sonic+ 256MB, HDD Segate 1TB + 320GB S

Znawca -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Mała Baza Danych w Accessie

Warto przeczytać: Jesli jest jakis programik do ftp to prosze pisac | Szukam starych gier | Zmieniałem rozmiar partycji prog.Partition M.7 teraz komp nie widzi mojej partycji. | zmieniałem rozmiar partycji teraz komputer nie widzi jej jak odzyskać dane | pomocy.....nie dziala mi drag&drop w windowsie XP | pomocy.....nie dziala mi drag&drop w windowsie XP | Nie można otczytać pliku na wordzie | problem z outlook express | MOTOROLA A 835 - IRDA STERY | Problem z MKS Online | profil z mozilli | multiwin | Deutch Translator 2 | Serial!!do Pandy Antyvirus PLatinium | Podgląd... | Strony torrentów

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL