zobacz wypowiedzi specjalistów przeglądaj forum bez reklam

Neverwinter Nights 2 + Maska Zdrajcy Spolszczenie

Neo4969

Mam oryginała Nevewinter Nights 2 po angielsku. Spolszczyłem działa. Jednak gdy ściąłem dodatek maska zdrajcy po angielsku, nie chce się zainstalować bo nie ma zgodności języka. Teraz moje pytanie jest skąd pobrać spolszczenie do dodatku i jak je wgrać żeby wszystko działało. Za pomoc sogi będą

Tooudii

odinstaluj podstawke i zainstaluj dodatek, wtedy wgraj spolszczenie
AMD Athlon 64 X2 5000+ Gigabyte GA-M56S-S3 Kingston 2x2GB DDR2 800 ATI Radeon 4870 Seagate Barracuda 500GB 16MB 7200rpm

Neo4969

Może to trochę dziwny problem ale gra nie daje się odinstalować pisze brak zgodności języka czy coś takiego. Wywalenie wszystkich plików spolszczenia nic nie daje. Można gdzieś znaleźć zangielszczenie?

Tooudii

spróbuj to jakimś programem usunąć jak nie idzie normalnie, ostatnio ktoś podawał w tym dziale taki programik co usuwa ale niestety nie chce mi się szukać xD
AMD Athlon 64 X2 5000+ Gigabyte GA-M56S-S3 Kingston 2x2GB DDR2 800 ATI Radeon 4870 Seagate Barracuda 500GB 16MB 7200rpm

majcher77

mam pytanko mam angielska wersje NWN2 nie moge znaleść instalki spolszczenia moze ktoś mi pomoże gdzie znaleść i jak zainstalować. bardzo prosze o kontakt z podpowiedzią na e-mail:
majcher77@plusnet.pl
pozdrawiam majcher77

Neo4969

[pobieralnia.pl/plik-4046--neverwinter-nights-2-spolszczenie.html]
Tu jest spolszczenie. Znowu mam problem z NW2 mam wersję 1.10 diamentowa edycja wszystko ładnie tylko że jak chcę iść do studni starej sowy to gra podczas wczytywania się zawiesza lub wywala błąd. Gdzieś przeczytałem że to wina save ale wczytałem wcześniejszy doszedłem do tej misji i nadal jest ten sam problem. Podobno patch naprawia problem ale nie chcę się zainstalować. Pomocy muszę przejść tą gre

Neverwinter Nights 2 + Maska Zdrajcy Spolszczenie