Komputerowe Forum Dyskusyjne
komputery software hardware programowanie sieci

∑ temat został odczytany 7377 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

KOMPUTERY | Grafika/Fotografia
Praca (grafika/fotografia/druk) - TYLKO ZA KASĘ !! 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Praca (grafika/fotografia/druk) - TYLKO ZA KASĘ !!"   

czarek23
 Wysłana - 13 maj 2008 22:46        | zgłoś naruszenie regulaminu

Jak w temacie

Umieszczać tylko posty w których chcemy aby ktoś zrobił coś za nas
typu

- fotografia - obróbka/sprzedaż
- banerry
- layouty
- coś pod druk
i inne - ale zawiązane z ogólno pojęta grafiką

ale tylko ZA $$ $$ $$ (PLN)

Post powinien byś zbudowany:

...przedmiot zamówienia + podstawowe parametry (wielkości itp itd)

...czas realizacji(na kiedy to chcemy)...

proponowana zapłata w PLN(nie że dam dostęp do jakiegoś płatnego kąta czy coś w tym stylu - tylko PLN)
...rodzaj kontaktu (najlepiej mail zamaskowany w stylu log(at)serw.pl lub informacja o pobraniu gg z profilu - NIE UMIESZCZAĆ GG)

W tym temacie pojawiają sie tylko ogłoszenia - nie ma pytań wszystkie wątpliwości i pytania kierujemy do zleceniodawcy.

Wszelki inne posty niż ogłoszenia będą usuwane a userzy banowani (!!będę bezwzględny!!)

Ok to tyle ;]

Darmowa alternatywa jest tu
[komputery.katalogi.pl/LOGO%2C_BANNER%2C_BUTTON_%2D_potrzebujesz_PISZ_TUTAJ%21-t54081.html]

Zmieniony przez - czarek23 w dniu 2008-05-13 22:48:13

[www.idczarek.pl]

Znawca -

beggar23
 Wysłana - 15 czerwiec 2009 23:28      [zgłoszenie naruszenia]

Będe pierwszy. Będzie potrzebny projekt graficzny strony z downloadem programów do gry + logo i baner. Więcej informacji dla chętnych.

Nie jestem zbyt bogaty - wynagrodzenie dwucyfrowe.

C4E
 Wysłana - 18 czerwiec 2009 23:54       [zgłoszenie naruszenia]

Witam, poszukuję pomocy przy stworzeniu gazety dziennej, czasopisma i publikacji najlepiej w programie Adobe Pagemaker. Chodzi o wrzucenie jakichkolwiek informacji jakie są w necie i złożenie do kupy. W pracy chodzi wyłącznie o zachowanie wszelkich zasad typograficznych i innych jakie się stosuje w tego typu publikacjach.
Wynagrodzenie - no cóż.. złożyć jest to teoretycznie raz dwa dla wprawionych, zwłaszcza że chodzi o zwykłą pracę na zajęcia a nie arcydzieło do druku (może nawet macie jakieś gotowe proste projekty na HDD ;)) z drugiej strony zapłata powinna być odpowiednia do stopnia w jakim mi na tym zależy.. niestety.. pomoc jest mi bezcenna a w dobie kryzysu mogę przeznaczyć na to jakieś 80-100zł ;/
Jeżeli ktoś miał by ochote i czas aby mi dopomóc w zmniejszeniu zaległości materiałowych na uczelni to proszę o odzew.
Pozdrawiam!
Cae

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Praca (grafika/fotografia/druk) - TYLKO ZA KASĘ !!