| Autor |
"Proszeeeeeeee" |
|
|
Bosiu
|
|
Wysłana - 20 marzec 2004 19:42 | zgłoś naruszenie regulaminu
Nie mam głosu w windows 98. Nie mam nawet tego głośniczka na dole.
To nie umnie na kompie tylko koleżanki a chce w jej oczach zabłysnąć więc prosze o pomoc dzięki
 |
|
|
|
Jaroch
|
|
zobacz czy w menedzerze urzadzen sa stery do karty dzwiekowej i czy wszystko tam ok...
albo czekaj na roberta czy sebarta  |
 |
|
|
|
MalwiX
|
|
Sprawdź w Sndvol32 czy wszystko ma na max i nie wyciszone. Ogólnie mówiąc pobaw się... w opcjach oczywiście
Zmieniony przez - MalwiX w dniu 2004-03-20 20:02:00
|
|
|
Bosiu
|
|
|
|
|
MalwiX
|
|
XP to praktycznie to samo co 98, więc jedź na jej chatę! (a co tam że będzie marudziła że sama zrobi, jak i tak jest lamerka [za przepjoszeniem]
Zmieniony przez - MalwiX w dniu 2004-03-20 20:14:31
|
|
|
Bosiu
|
|
|
|
|
nervee
|
|
Penwie jak nie ma głośniczna w tray'u to nawet karta dźwiękowanie nie jest zainstalowana..A czy przypadkiem formatu nie robiła ostanio;p?? |
 |
|
|
|
fad
|
|
Ze nie ma glosnicza to nie oznacza ze nie am krty zainstalowanej, moze ma odchaczoen zeby nie pokazywalo w trayu i juz. Luknij w menadzeze uzadzen czy jest wszystko ok, jak tak to moze to miec cos wspolnego ze sterami (zaktualizuj jak mozna) i oblukaj w Dzwiekach w panelu sterowania czy wszysto jest ok, jak nie ma niektorych opcji to oznacza ze nie ma sterow!
|
|
Bosiu
|
|
Robiła formata własnie wczoraj
CZyli musi karte zainstalowaać
|
|
MalwiX
|
|
|
|
|
Hadouken
|
|
A moze kolezanka specjalnie udaje, ze nie umie glosu ustawic bo liczy na twoj wjazd na chate
|