zobacz wypowiedzi specjalistów przegl±daj forum bez reklam

SFV, czym to otworzyć

dusza88

Mam gre ¶ci±gnięt± z torrenta, po rozpakowaniu mam plik SFV i jeszcze pare zbiorów spakowanych plików i nie wiem czym tego SFV otworzyć. Pomóżcie mi !!
"Nie kłóć się z głupcem, ludzie mog± nie dostrzec różnicy."

Oksy

Jeżeli się nie mylę to ten plik *.sfv możesz sobie obejrzeć Notepadem... (jest to plik z sumami kontrolnymi).
Napisz więcej szczegółów, jakie jeszcze pliki tam s±. Jeżeli z liczbowymi rozszeżeniami to oznacza że jeszcze musisz je dalej rozpakowywać na przykład WinRar-em lub Total Commander-em.

Pozdrawiam

Mrofka

Po pierwsze załatw sobie programik do otwierania plików SFV pt. "Flashsfv" jest on darmowy i znajdziesz gdzie¶ w internecie np. wpisz w wyszukiwarke .Programik ten otworzy ci plik SFV i sprawdzi czy wszystko co ¶ci±gnęło się z torrenta jest w cało¶ci ,czy czego¶ nie brakuje itd.
Dalej gdy wszystko będzie ok rozpakuj winrarem plik o najmniejszym rozszerzeniu np. *.00 *.01 - więc w podanym przypadku wypakował by¶ *.oo a reszta się scali w cało¶ć .Wypakowuj do tego samego folderu gdzie masz ¶ci±gnięt± gre .Po wypakowaniu mog± ci się pojawić foldery z gr± i masz gotowe ,ale czasem mog± stworzyć ci się pliki *.bin i *.cue .Gdy tak się stanie to otwierasz je jakim¶ programem do obrazów płyt bo te 2 pliki to wła¶nie obraz płyty - polecam DaemonTools (b.łatwy w obsłudze) albo Alcohol 120% (Potężny program z wieloma opcjami do otwierania ,wypalania i czego dusza zapragnie ,łami±cy wszystkie zabezpieczenia).
"Tako rzecze ZARATUSTRA"

-RoBeRt-

WinRAR 3.20 i wyżej. Można rozpakować klikaj±c w obojętnie jaki plik R...
KFD_Team MODERATOR

hart23

Help!! mialem podobny problem i w total commanderze scalalem pliki i powstal mi jeden duzy plik *.out i co teraz co zrobic dalej ???

hart23

OK juz dalem sobie rade

ludi889

mam dziwny problem mam pliki i SFV zrobiłem WinSFV i teraz jak próbuje wypakowac to mi pisze tak "Nie znalazłem archiwów w wybranych plikach i folderach" PROSZE POMÓŻCIE

avertus

SFV, czym to otworzyć