Komputerowe Forum Dyskusyjne
komputery software hardware programowanie sieci

∑ temat został odczytany 2358 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

KOMPUTERY | Gry
Sim City 4 PL 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Sim City 4 PL"   

TEST
Deleted
 Wysłana - 2 maj 2004 12:13        | zgłoś naruszenie regulaminu

Podajcie dobrego linka do Sim City 4 PL bo nie moge si epołapac na warezach. (I przydałby sie link do cracka czy tez seriala)

Misiekd
 Wysłana - 2 maj 2004 14:25      [zgłoszenie naruszenia]

witam np. [www.empik.pl] i nie potrzeba cracka

[*] JAN PAWEŁ II WIELKI ..Jest był i będzie w naszych sercach i umysłach na zawsze!!
AMD Athlon64 x2 4200, Gigabyte GA-M56S-S3, 2x1GB Geil Dual, Palit GeForce 8600 GT Sonic+ 256MB, HDD Segate 1TB + 320GB S

TOXYN
 Wysłana - 2 maj 2004 15:34      [zgłoszenie naruszenia]

[http://www.osloskop.net/]
[http://www.megagames.com/cracks/gg1.htm]

Były Moderator w działu "GRY KOMPUTEROWE"
TJM oddawaj moda;p

Ekspert -

TEST
Deleted
 Wysłana - 2 maj 2004 20:30      [zgłoszenie naruszenia]

Ludzie. [www.empik.pl] to stronka empiku (nie mam gier do sciagania), a to so podal TOXYN jest do sciagania przez dziwne programy typu Overnet (a ja nie wiem jak to obsługiwać) podajcie narmalnego linka do pliku który moge pociągnąć GetRight'em.

Misiekd
 Wysłana - 2 maj 2004 23:37      [zgłoszenie naruszenia]

"Ludzie. [[www.empik.pl]] to stronka empiku (nie mam gier do sciagania)" no właśnie idziesz wykładasz kase na lade i masz - na pewno działa, nie potrzebuje cracka

[*] JAN PAWEŁ II WIELKI ..Jest był i będzie w naszych sercach i umysłach na zawsze!!
AMD Athlon64 x2 4200, Gigabyte GA-M56S-S3, 2x1GB Geil Dual, Palit GeForce 8600 GT Sonic+ 256MB, HDD Segate 1TB + 320GB S

TOXYN
 Wysłana - 3 maj 2004 10:40      [zgłoszenie naruszenia]

Misiekd daj sobie już siana co chłopie nie piszesz na temat łamiesz tym samym regulamin on pyta się o stronę do ściągnięcia gier a nie do kupienia jak będzie chcial to kupi sobie w normalnym sklepie więc jeśli nie masz nic na temat do powiedzenia to lepiej nic nie pisz

Były Moderator w działu "GRY KOMPUTEROWE"
TJM oddawaj moda;p

Ekspert -

Misiekd
 Wysłana - 3 maj 2004 22:25      [zgłoszenie naruszenia]

widzę, że w naszym kraju piratów się po główce głaszcze

TEST
Deleted
 Wysłana - 24 maj 2004 12:49       [zgłoszenie naruszenia]

glaskanie tu nie ma nic do rzeczy. Tu jest POMAGANIE a jesli nie uznajesz crackowania i sciagania gier to masz do tego prawo ale wtedy przynajmniej nie zaklocaj porzadku na forum. Pomoc jest jak najbardziej wskazana, a ******lic od rzeczy mozna na plotkarskich forach.

Zmieniony przez - facett w dniu 2004-05-24 12:50:49

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Sim City 4 PL