Komputerowe Forum Dyskusyjne
komputery software hardware programowanie sieci

∑ temat został odczytany 1063 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

KOMPUTERY | Sieci komputerowe
Spalony zasilacz od Routera, gdzie kupić nowy? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Spalony zasilacz od Routera, gdzie kupić nowy?"   

octopus
 Wysłana - 8 listopad 2006 16:05        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam

Mam, duży problem. Siadł mi zasilacz od Routera DL 707p i nie da się go naprawić (przynajmniej jest to nieopłacalne)
Nie wiem co mam zrobić i gdzie mozna dokupić taki zasilacz. A moze bardziej opłaca się zainwestować w nowy router.
Polecilibyście mi coś na DSL 4MB/7 użytkowników. Tak raczej do 150 zł. (jeśli oczywiscie nie da rady skombinować zasilacza).

Dzięki za pomoc
Pozdrawiam

Misiekd
 Wysłana - 8 listopad 2006 16:15      [zgłoszenie naruszenia]

zobacz jaki napięcie, jaka moc i jaki wtyk i idz do jakiegoś elektronicznego

[*] JAN PAWEŁ II WIELKI ..Jest był i będzie w naszych sercach i umysłach na zawsze!!
AMD Athlon64 x2 4200, Gigabyte GA-M56S-S3, 2x1GB Geil Dual, Palit GeForce 8600 GT Sonic+ 256MB, HDD Segate 1TB + 320GB S

Znawca -

octopus
 Wysłana - 9 listopad 2006 09:52      [zgłoszenie naruszenia]

tzn. dowiadywałem się w komputerowym na temat sprowadzenia nowego zasilacza - jak mnie poinformowali jest to koszt 100 lub wiecej złotych, podczas gdy zwykły zasilacz kosztuje w granicach 50-60 zł., Jest moze jakaś różnica pomiędzy tymi zasilaczami uniwersalnymi np. z obi czy innych punktów, a takim do routera. Może ten do routera jest inaczej skonstruowany np. do pracy ciągłej.

Misiekd
 Wysłana - 9 listopad 2006 14:21      [zgłoszenie naruszenia]

nie ma różnicy, BTW 50-60 zł to i tak drogo. Podaj jakie parametry miał ten spalony to się coś pewnie znajdzie

[*] JAN PAWEŁ II WIELKI ..Jest był i będzie w naszych sercach i umysłach na zawsze!!
AMD Athlon64 x2 4200, Gigabyte GA-M56S-S3, 2x1GB Geil Dual, Palit GeForce 8600 GT Sonic+ 256MB, HDD Segate 1TB + 320GB S

Znawca -

octopus
 Wysłana - 9 listopad 2006 23:27       [zgłoszenie naruszenia]

5V, 2A - już znalazłem na allegro

Dzięki za pomoc

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Spalony zasilacz od Routera, gdzie kupić nowy?