Komputerowe Forum Dyskusyjne
komputery software hardware programowanie sieci

∑ temat został odczytany 675 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

KOMPUTERY | Obróbka obrazu/dźwięku
WINAMP 5.1 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "WINAMP 5.1"   

mkrzysiek
 Wysłana - 8 styczeń 2006 14:34        | zgłoś naruszenie regulaminu

pobieralem juz chyba ze 20 wersji programu Winamp 5.1 Sround Edition i w kazdej byl blad !!! mam system windows xp sp2 i za kazdym razem jak lecialo cos to wyskakiwal bylad i aplikacja sie sama zamykala powtarzam winamp 5.1 a nie 5.11 czy 5.12 czy ktos mi moze podac link lub gdzie skad moge pobrac w 100% zialajacy program Winamp 5.1 Sround Edition ????????

HHPL
 Wysłana - 11 styczeń 2006 20:02       [zgłoszenie naruszenia]

u mnie bez problemu dziala stad :
[http://www.idg.pl/ftp/pobierz/pc/8006.html]
pozdro

zajmuje sie muzyka problemy z dzwiekiem kodowaniem plikow ewentualnie tworzeniem muzy pisac ! + pomoc przy sprzecie

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

WINAMP 5.1

Warto przeczytać: Podział czestotliwości na kanałach? | Program do obrobki filmow kamery cyfrowej - co polecacie? | adobe premiere 6 import :( | Jak podzielić mp3 na kawałki | Filmy divx na stacjonarnym DVD - problem | VHS->PC problem synchronizacji dzwieku | Dobry kodek do kompresji | jak film dvd przerobic na divx lub vcd | jaki program do mpg???? | vst | kompresja jpg w Photo Shop CS | plik mmf - jaki program je otwiera | Problem z dzwiękirm | Problem ze zgraniem dźwięku | z płyty na dysk...? | Problem z kodekami!

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL