Otóż często się zdarza, że ktoś ni z tego i z owego odnawia temat po miesiącu , a nawet po pół roku. Może stworzyć tzw. "zamykanie tematów" by nie można było dopisywać tam kolejnych wypowiedzi Przecież można napisać nowy temat i ewentualnie odwołać się poprzez link do starego tematu.
Masz rację! Tyle tylko, że należałoby aby autor posta w pewnym momencie zgłosił to w którymś kolejnym poście w "swoim" temacie, a z tym, jak sądzę mogą być kłopoty , bo wielu z nas jak już otrzyma zadawalającą odpowiedź na swoje pytanie to się tak bardzo cieszy, że ma wszystko w d****
na forum Tibii (takiej gry) jewst wlasnie zamykanie tematow. Jest bardzo dobrze zrobione gdyż własnie nikt nie odnawia starych tematow i nikt nie spamuje bo temat zostaje zamkniety przewarznie wtedy jak zostanie dana 1 lub 2 rady i nic wiecej. Moim zdaniem Mateo mógłby dupe ruszyc i zrobic cos takiego bo to napewnop polepszyloby forum
Tadziu ja to właśnie podpatrzyłem na niektórych forach . Na lońcu danego posta jest ikonka informujaca, że temat zamknięty i nie można dopisywać odpowiedzi.