zobacz wypowiedzi specjalistów przegl±daj forum bez reklam

darmowy program do fotomontażu pilne

grajciszyn

proszę aby kto¶ mi podał nazwe takiego programu którym można zmontowac fotomontaż, który jest damrowy i znajde go w necie

Jaroch

gimp, paint

a dobry jest photoshop ale kosztuje 650$ ale jest ogolno dostepny..

grajciszyn

serio?

grajciszyn

a jakis poważniejszy od painta

grajciszyn

o ty jarochu naprawde w paincie sie da qrna , tylko ja zrobić żeby białego mi nie wklejało też żeby było przezroczyste? powiedz

Cer0

dla mnie najelszpy jest PHOTOSHOP 7.0 najlepszy do fotomontazy :))

majestic

Oczywi¶cie Photoshop 7

.............................................................................................................................
:.::.:: Doradca w działach "Webmaster" oraz "Internet w gospodarce" ::.::.:
Co każdy Webmaster wiedzieć powinien - [komputery.katalogi.pl/topic.asp?topic_id=239]
Pozdrawiam, Jarek Internet w Gospodarce Where is my Teddy-Bear?

grajciszyn

qtwa wiem że fotoshop jest najlepszy ale nie jest darmowy a ¶ci±gn±ć to ja go moge najwyżej z kazy co bedzie trwało bardzo długo a pytałem czy znacie jakis darmowy wtedy bym w google wpisał i bym se ¶ci±gnoł w 20 min więc czekam na odpowiedzi

majestic

¶ci±gnij z jakiej¶ stronki (około 150 mb), bawienie się w fotomontaże w innych programach jest moim zdaniem bezsensowne.

.............................................................................................................................
:.::.:: Doradca w działach "Webmaster" oraz "Internet w gospodarce" ::.::.:
Co każdy Webmaster wiedzieć powinien - [komputery.katalogi.pl/topic.asp?topic_id=239]
Pozdrawiam, Jarek Internet w Gospodarce Where is my Teddy-Bear?

reViVer

[212.87.229.28/~ukasz/soft/Adobe_Photoshop_70_PL.rar]
od Aidstepa

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
Może laleczke za mikołaja przebrać??? Jak my¶licie?
Najciekawsze artykuły w dziale Webmaster: http://komputery.katalogi.pl/temat50721/

Cer0

masz tutaj : [http://www.programosy.pl]
Strony: 1 2 Następna »

darmowy program do fotomontażu pilne