Komputerowe Forum Dyskusyjne
komputery software hardware programowanie sieci

∑ temat został odczytany 306 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

KOMPUTERY | Software
klawiatura, mysz 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "klawiatura, mysz"   

krysztof69
 Wysłana - 8 listopad 2006 21:56        | zgłoś naruszenie regulaminu

Mam problem wyłaczyłem kompa bez zamykania systemu i po ponownym załaczeniu kompa przestała działać klawiatura i mysz ,nie można nic robic a system normalnie sie otwiera?

Jezebel
 Wysłana - 9 listopad 2006 02:13      [zgłoszenie naruszenia]

mysz i klawiatura bezprzewodowa? jaki windows?
przeinstaluj sterowniki (moze znajdziesz nowsze)na stronie producenta, jesli xp sprobuj przywracanie systemu do jakies daty przed wysypaniem sie sterów.

"Adversity makes strange bedfellows"-"Klopoty czynia obcych bliskimi"

krysztof69
 Wysłana - 9 listopad 2006 19:17      [zgłoszenie naruszenia]

Mysz i klawiatura są normalne do gniazdek a system mam winXP.Ale jak przeinstalowac cokolwiek jak nie mozna niczym działac ani klawiaturą ani myszą.

Jezebel
 Wysłana - 9 listopad 2006 23:47      [zgłoszenie naruszenia]

a mozesz wejsc do biosa, jak mozesz to ustaw no errors na klawiature i mysz czy cos takiego, pozycz od kogos jakos starą klawiature ktora nie potrzebuje sterow.

krysztof69
 Wysłana - 10 listopad 2006 15:04      [zgłoszenie naruszenia]

Nic nie moge zrobic bo nic nie dziala ani klawka ani mysz.Asą dobre bo sprawdzalem na innym kompie

Jezebel
 Wysłana - 10 listopad 2006 23:50       [zgłoszenie naruszenia]

masz klawiaturę i mysz pod usb czy ps/2? jak nie to podepnij pod ps/2 jakąś mysz i klawiaturę. niwykluczone ze padł ci kontroler klawiatury... wtedy płyta główna do wymiany albo jakiś bezpiecznik na płycie. jezeli ciągle nic spróbuj zresetowac biosa, wiesz bateryjkę albo zworke zalezy od systemu

Zmieniony przez - Jezebel w dniu 2006-11-11 00:00:23

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

klawiatura, mysz

Warto przeczytać: który wybrać? | który wybrać? | Dodanie pliku do obrazu płyty | wzory mat w wordzie | wzory mat w wordzie | MPC na MP3. | prosze o kod do vin avi converter | Płyta gł. | Norton a format | precyzyjnie proszę! albo w ogóle! | Czy bezpieczne jest opróznienie folderu "temp" | AVI DivX MPEG to DVD Converter & Burner 1.4 | problem z gadu i skype pod xp | Wielkosc zdjecia... | Wielkosc zdjecia... | Uszkodzony plik .odt

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL