zobacz wypowiedzi specjalistów przegl±daj forum bez reklam

program do lamania hasel

maler

jakis czas temu sciagnelem z netu plik spakowany winrarem i zahaslowany. problem w tym ze nie znam hasla i chcialem sie zapytac czy zna ktos z Was jakis bardzo dobry programik do lamania hasel, no i oczywiscie zeby nie trwalo to jakis rozsadny czas????? bo mialem juz jeden program ale jak zaczlem ustawiac go zeby znalazl haslo to stwirdzilem ze zdecydowanie za duzo czasu mu to zajmie. a ten programik to Rar password cracker.

pionaj

poszukaj RarKey lub Rar Password Recovery Key
[http://www.sofotex.com/Rar-Password-Recovery-Key-download_L18396.html]

Zmieniony przez - pionaj w dniu 2004-07-05 09:32:42
ja tu tylko zgaszę ¶wiatło

maler

siagnlem sobie pelna wersje tego programu rar password recovery key i jak daje zeby zlamal halo to po krotkim czasie wyskakuje mi taki komunikat:

Detected RAR 3.x encryption
This encryption type is not supported.

o co chodzi??????

KFD

najprawdopodobniej archiwum które sciagneles zostało utworzeone w wersji 3.x rar-a program którym próbujesz "odzyskać" hasło nie obsługuje tej wersji - najlepiej sprawdz czy nie ma nowszej wersji tego programu albo poszukaj sobie jakiegos innego narzedzia

pionaj

jest jeszcze
RAR Password Cracker v4.12
[http://www.antosoft.net/download/soft/rpc_412.rar]

maler

dzieki pionaj za pomoc ale ten programik rar password cracker juz testowalem i on strasznie dlugo szuka hasla. nie wiem moze ktos zna jeszcze jakies dobre programy do lamania hasel???? sam oczywiscie tez poszukam ale nie wiem czy uda mi sie cos znalesc naprawde interesujacego.

maler

nie no idzie sie zalamac. wlaczylem program Advanced rar password recovery i juz gdy doszedl to hasla skladajacego sie z 3 liter to kombinacji jest na 9 godzin. a mam zaznaczone ze haslo skadac ma sie z duzych i malych liter. jednym slowem szok. a co sie bedzie dzialo jak dojdzie do 4 liter albo 5 ??no nie wiem czy dojdzie bo szczerze watpie aby chcialo mi sie az tyle czekac.

Elleander

mozesz sprobowac wpisac emule, nicka goscia ktory to udostepnil, nazwe tego co sie znajduje na plytce... pokombinuj ;) odzyskanie hasla w wersji 3.XX NIE jest mozliwe poza probowaniem kazdej kombinacji...
bylo juz....
Pozdrawiam

pionaj

Elleander
my¶lę że od 6 lipca czyli w ci±gu ponad 4 miesięcy spróbowali juz wszystkiego

dusza88

Odinstaluj obecnego WinRara czyli tego 3.x i zainstaluj 2.x, ten WinRar Recovery Password czy jako¶ tam powinien wtedy to rozgrytżć.
"Nie kłóć się z głupcem, ludzie mog± nie dostrzec różnicy."

Elleander

sorry znalazlem linka do tego i zobaczylem ze temat nie jest wyczerpany a nie spojrzalem na date...
dusza88: to nic nie da wazne jest tylko czym to zostalo spakowane a nie jakiego winrara masz na kompie...
moim zdaniem...EOT
Pozdrawiam
Strony: 1 2 Następna »

program do lamania hasel