on robi coś na zasadzie regclenera, usuwa błędne wpisy, naprawia zmienione wpisy w rejestrze, które moga powodować problemy(bez usuwanai ich), po napraiwniu niektórych wpisów możesz wykasować uporczywy plik, naprawia aeplikacje których nie mozna uruchomić, co do tematu kolega nei napisał, że system się nir włącza napisał, czy jest inny sposób niż kopia zapasowa, ja nie uzywam wogóle kopi systemu(przywracania) i błedy systemowe naprawiam kilkoma programami, czasem ręcznie szukając podobnych kłopotów w internecie, i co do windoctora gregor masz rację potrzebuje okienek hehe, ale można go takze uruchomić botując, lecz nie korzystałem z tego osobiście i nei wiem jakie narzęcia dostępne są wtedy, co do kpopi systemu w temacie nie musi być oznaką nie włączającego się systemu, hehe, co do actiwex z tym także są problemy czasami nie otwieraja się dokumenty lub jakieś aplikacje, jak symantec pisze NAWET powodują awarie komputera a właśniw windoctorek to naprawia. Używam jeszcze jv16, regclenera, oczyszczania standardowego, i osobnych progrmów do diagnozy i testowania. Pozdrawiam sorki za błędy, ale dopiero wstałem.
Abit IP35-E, Quad Q6600 2,4@3.0(3,6 przy 1.6V), 4GB DDR2 800mhz Cl 4-4-4-12 Patriot, 8800GT Sparkle
HDD 250GB, 160GB, 120GB, 80GB, DVD-RW LG, Chłodzenie Arctic Cooling Freezer pro 7
Skystar USB PLUS, MX 500 Logitech, Chieftec 450W