Komputerowe Forum Dyskusyjne
komputery software hardware programowanie sieci

∑ temat został odczytany 420 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

KOMPUTERY | Software
przeglądaeka 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "przeglądaeka"   

daniel.sz
 Wysłana - 14 styczeń 2006 22:11        | zgłoś naruszenie regulaminu

witam Panowie zainstalowałem przeglądarke opera. niech mi ktoś powie czy jest mozliwośc żeby poczta uruchamiała się tak jak outlok znaczy chodzi mi o to żebym miał ikonke na pulpicie klikam na nia a ona przenosi mnie do "opera poczta"

gregor58
Perm Ban
 Wysłana - 14 styczeń 2006 22:25      [zgłoszenie naruszenia]

[http://www.google.pl/search?hl=pl&q=opera+poczta&btnG=Szukaj&lr=lang_pl]

A zresztą ... i tak gruchy o ściane.... a może jednak nie .... ? Jednak nie będzie zmian !!!

Ekspert -

daniel.sz
 Wysłana - 15 styczeń 2006 11:52      [zgłoszenie naruszenia]

Dzięki za odpowiedz ale mi nie chodzi o konfiguracje mam juz wszystko ustawione noromalnie odbieram i wysyłam poczte tylko zeby wejść w pocztę najpierw musze wejśc w przeglkądarkę a potem dopiero kliknąc zakładke poczta. Mi chodzi o to że nawet jeśli przeglądarka Opera nie jest uruchomiona i nie siedzi w trayu ja klikam na ikonkę i czytam poczte tak jak w outloku

deino
 Wysłana - 15 styczeń 2006 13:19      [zgłoszenie naruszenia]

nie da sie. M2 jest zintegrowane.

osh_bARTosz - [www.osh_bARTosz.iportfolio.pl]

[osh_bARTosz.idesigner.pl/]

Specjalista -

daniel.sz
 Wysłana - 15 styczeń 2006 20:34      [zgłoszenie naruszenia]

Troszkę szkoda ale trudno jak mnie będzie dobijac to wróce do outloka dzieki za odpowiedż. Tak na marginesie wielki błąd z strony producenta np poczta nie działa gdy przeglądarka nie jest uruchomiona było by elegancko gdyby użytkownik był powiadamiany np o emailu chodząc po zasobach komputera z zamknietą przeglądarką. No cóz darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda przy cenie Opery 0 zł nie ma co wymagać a według mnie rużnica w prędkosci otwierania stron pomiedzy Operom a IE jest widoczna żeczywiście gołym okiem

BartAcid
 Wysłana - 15 styczeń 2006 22:58      [zgłoszenie naruszenia]

Lis z Nietoperzem RuLeZ

E8400, Gigabyte EP-P35-DS3, 2x2GB Patriot 800MHz CL4, Gigabyte 280GTX, Chieftec 560W, Segate 10 250GB SATA2,Samsung 203B

daniel.sz
 Wysłana - 15 styczeń 2006 23:20      [zgłoszenie naruszenia]

przepraszam przedmówce o co chodzi z tym lisem jakies polowanko sie szykuje ? przepraszam ale moze jestem mało rozgarniety o czym Kolega mówi?

BartAcid
 Wysłana - 15 styczeń 2006 23:26      [zgłoszenie naruszenia]

FireFox i The Bat. Jeszcze tylko sie z pingwinem nie zaprzyjazniłem na razie. Trzy zwierzaki pokonują Billa :D

E8400, Gigabyte EP-P35-DS3, 2x2GB Patriot 800MHz CL4, Gigabyte 280GTX, Chieftec 560W, Segate 10 250GB SATA2,Samsung 203B

daniel.sz
 Wysłana - 15 styczeń 2006 23:31      [zgłoszenie naruszenia]

A który lepszy ? pod kątem bezpieczeństwa szybkosci ITD

BartAcid
 Wysłana - 15 styczeń 2006 23:41      [zgłoszenie naruszenia]

FireFox to konkurencja twojej operki. Tak samo dobry (nie mialem przyjemnosci z operka) The Bat chyba jest najlepszym i najbardziej rozudowanym programem pocztowym to co w nim mozna zrobić to aż głowa boli. Stabilny i wogole.

A FireFox ma coś czego nie ma opera, chodzi mi o fanów footballu
[http://www.footiefox.com/website/index2.htm]

daniel.sz
 Wysłana - 15 styczeń 2006 23:45      [zgłoszenie naruszenia]

Ok spróbuje sciagnąc i się pobawić ale zostawie to juz na jutro

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

przeglądaeka

Strony: 1 2

Warto przeczytać: Jak zrestartować komuś kompa??? | Winrar | Obrubka dźwięku | Bios vs. RAM..help! | azureus | waste p2p | NIETYPOWA SPRAWA :) | port USB | Winamp pomocy!! | Tniemy mp3 :] | Kazaa | modyfikacja EXEcow | Dziwna sprawa.... | Firewall z CFOSa | all player + lektor | Shutdown w XP - POMOCY!!!

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL