Jeszcze wczoraj strony www otwieraly sie blyskawicznie.Dzis jest masakra.Czasem trzeba czekac 20sek na otwarcie strony.Przeskanowalem dyski Nortonem,spySubtrack ,scandiskiem i nic nie wykryło.Jaka moze byc jeszcze przyczyna spowolnienia internetu.Sog za pomoc
http://www.planetafm.pl/live_katowice.html - codziennie po 18stej - TECHNO RULEZZZ NA WIEKI WIEKÓW
To wszystkie strony czy tylko jaka¶ jedna? Może to wina strony a nie netu. U mnie też tak czasem jest i jest to wina internetu, ale sie tym nie przjemuj bo tam co¶ robi± zawsze.
Neo czasami tak ma.Ale dla pewnosci przeskanuj jeszcze mks virem [skaner.mks.com.pl/] Może masz jakiegos wira i norton go nie wykrywa...Mks jest niezawodny.A na maginesie jest wir ktory wali w sterowniki neostrady jak takiego załapiesz to jest prz***ne .Ostatnio mi mks wykrył takiego i mi wyleczył ale tak czy siak musiałem instalacje sterow robic od nowa.
Piractwo gier to tak jak seks z siostr±, co z tego, że nie wolno kiedy przyjemnie?
spróboj odpalic inne przegl±darke. czasami pomaga wyczyszczenie(usuniecie) tymczasowych plików internetowych(być może że jest ich już za dużo) tez mam neo i prawd± jest że czasami co¶ tam robi± ale wtedy zazwyczaj nie można się poł±czyć ale tak żeby zwalniało to nie mam innego pomysłu na razie jak wyczyszczenie tymczasowych itp. a skany anty wirami nie zaszkodz± spróboj sybot S$D itp. antywir moze być ten online mks albo jaki¶ nowy norton. aaaa jeszcze takie pytanko masz sp2 czy sp1 polecam sp1 ale to raczej nie jest zwi±zane z tym. jak nie zapomne to poszukam jeszcze informacji na ten temat.
polecam opere albo firefox te dwie s± obecnie najlepsze dużo szybsze od IE
pozdrawiam
Zmieniony przez - daniel1886 w dniu 2005-01-30 16:12:54
Tak dzialo mi sie z wszystkimi stronami ale juz lepiej.Samo sie naprawilo.Otwiera sie juz prawie normalnie.Opere stosowalem to jakos nie zauwazylem roznicy choc mam tylko celka 666mhz.Dlatego nadal uzywam IE.Sogi juz polecialy.Pozdrawiam
http://www.planetafm.pl/live_katowice.html - codziennie po 18stej - TECHNO RULEZZZ NA WIEKI WIEKÓW