Komputerowe Forum Dyskusyjne
komputery software hardware programowanie sieci

∑ temat został odczytany 279 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

KOMPUTERY | Bez prądu
zapytanie 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "zapytanie"   

krzywy_jas
 Wysłana - 8 kwiecień 2006 18:23        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam mama taki dylemacik zainstalowalem system xp z serwis packem2 ladnie mi sie wgral puzniej zrobilem aktualizacje automatyczna .Iwszystko fajnie do pewnego czasu tzn teraz wyskoczyl mi taki alert(BLAD SPRAWDZANIA AUTENTYCZNOSCI SYSTEMU)znajomy mowil mi ze zostalem sprawdzony przez potentata w zwiazku z ztym mama takie pytanie czy na dluzsza mete nie bezdzie mialo to wplywu na moj komputer i czy jes moze jakas latka ktora w przyszlosci uchroni mnie przed takiego typu zdarzeniem lub tez jakis program do z chakowania xp goraco pozdrawiam
P.S
a zapomnialem wylaczyc aktualizacji i mysle ze tu si problem narodzil

chciałbym sięwiele dowiedzieć na temat pc bo jestem nowym użytkownikiem swojego pc

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

zapytanie

Warto przeczytać: schemat urządzenia | :) :) :) Genialne | Czy jest mozliwosc.... | oczy z o-o | gra detektyw Monk - flash %-) | Tamashi 512mb | FightAIDS@Home | Kto wygra Ligę Mistrzów 2005/2006 ?? | Komu kibicujecie ?? | Pytanie o prace po prawie - sogi:) | Kamerka na tydzień za friko | namiar na film | reklama allegro | Scary Movie 4 <wow> | monitor mi rozmywa obraz | problemy XP i 98

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL